Webdevelopment

Statisch of dynamisch?

Voor uw website kunt u kiezen tussen een statische en een dynamische website. Een statische website is er één waarbij de inhoud van de pagina's niet verandert door de manier waarop de website bekeken wordt. Het is dus eigenlijk niets meer of minder dan een presentatie op het internet.

Een dynamische website biedt zowel de beheerder als de bezoeker de kans invloed uit te oefenen op de inhoud van de pagina's. Dit kan bijvoorbeeld door het plaatsen van nieuwsberichten, het zoeken op bepaalde produkten, het plaatsen van reakties op berichten of produkten, etcetera.

Een dynamische website biedt de bezoeker dus veel meel flexibiliteit en gebruikersgemak dan een statische website.

Statische websites zijn eigenlijk niet meer van deze tijd, en daarom heeft Zaph zich gespecialiseerd in webdevelopment - het ontwikkelen van dynamische websites dus.

Waar moet ik aan denken?

Bij dynamische websites kunt u middels een Content Management Systeem (CMS) zelf de inhoud van uw website aanpassen wanneer u dat wilt.

Afhankelijk van uw wensen worden er daarnaast andere mogelijkheden ingebouwd om uw website gebruiksvriendelijk te maken. Hierbij kunt u denken aan een mogelijkheid om produkten te presenteren, foto's toe te voegen, nieuwsberichten te publiceren, nieuwsbrieven te versturen, uw bezoekers te laten zoeken naar trefwoorden binnen uw website, enquetes of polls op de website te plaatsen - wat u eigenlijk maar kunt bedenken.

Wilt u weten wat Zaph voor u kan betekenen?

Stuur dan een zo uitgebreid mogelijke email met een opgave van uw wensen naar info@zaph.nl en u krijgt zo snel mogelijk een indicatie van de benodigde tijd en de kosten. Deze prijsopgave is natuurlijk geheel vrijblijvend.